feliciaakerberg

Alla inlägg under januari 2010

Av felicia åkerberg - 14 januari 2010 15:15

för allas vetskap så tänkte jag bara klargöra att jag bestämmer helt själv över mitt liv, jag fattar mina egna beslut alldeles själv utifrån vad som blir bäst för mig själv och min omgivning. Jag väljer alldeles själv vad jag ska göra och inte göra, och inte någon annan. Har jag någonsin påstått något annat så har jag varit ironisk, överdrivit eller så har du helt enkelt missförstått mig. :) :) :) :)

( bortsett från vad mina föräldrar har att säga om saken då ;)

-------------------------------------------------------------------------------------------



sådär ja, ikväll är de match som gäller. Kl 19 i Nordic hallen.
kommer nog bli tufft, men de ska bli roligt. Jag är peppad!
Nu ska jag laga mat, pasta med köttfärssås tror jag det blir.

imorgon är jag ledig och de känns underbart.


Puss





Av felicia åkerberg - 9 januari 2010 15:09

blev så att jag åkte ut på alnön till Karin o dom andra tjejerna i klassen. Hade jätte roligt för alla är bara för goa. de dracks, skrattades o sjöngs singstar. Själv så drack jag i princip ingenting alls, var inte sugen. sen när de dog ut där så åkte jag in till stan, stod i en trappuppgång med några eftersom de var visst folk som drack där o jag tänkte värma mig där eftersom de var nästan 45 min kvar tills bussen gick, några bråkade tydligen där inne o då orkade jag inte stå i en trappuppgång i 70 år så jag gick mot navet på egen hand o ställde mig inne på mexicanacity o väntade på bussen istället. Vid halv4 var jag tillslut hemma i min egna säng. Underbart :)


Nu är johan, troy o Therese här. Dom ska sova här inatt och vi ska äta sjuuukt god mat, planka igen. Som mamma gör, blir döööö gott :D


Hejdå. :)

Av felicia åkerberg - 8 januari 2010 17:32

Måste bara få säga som alla, FYFAN vad kallt de är. Man vill ju bara dö. Jag fryser även som en galning inomhus med, usch. Vinter <3 felicia=inte sant. ge mig lite sommar istället. eller iallafall en resa till ett varmare land? De är ju inte mycket begärt, halllllå?!

Skulle just nu suttit på ett tåg påväg till anton men sen så blev de nått som dom skulle göra typ åka nånstans o göra nått me jobbet så bara att packa upp de jag hade packat igen....åhh, jag som saknar han sååå mycket. Men ska kanske umgås med tjejerna i klassen ikväll istället då. Eller så ska jag bara vara hemma, soooova, äta vrålvärstingmiddag med mamma o pappa o kolla på let's dance. Får sen hure blir :)

Nu ska jag frysa vidare.

pussdå


  



...

Av felicia åkerberg - 7 januari 2010 17:17

There's a girl in the mirror,
I wonder who she is.
Sometimes I think I know her,
Sometimes I really wish I did..

Av felicia åkerberg - 6 januari 2010 23:13

jag ska kliva upp kl 7 imorgon, det innebär 9 timmar tidigare än jag brukar. Ja, 9 timmar. Jag har totalvänt på dygnet, sovit till 4 varje dag. Så ja, imorgon kliver jag upp 9 timmar tidigare än jag brukar. Jag ska gå ut o gå. Duscha. Äta en bra frukost. Gå till skolan, jag börjar 10:05.

Imorgon börjar mitt nya liv. på flera sätt.

 


the one and only <3

  



Av felicia åkerberg - 2 januari 2010 04:36

okej jag skriver typ aldrig blogg längre, hm..vet inte varför. Jag tänkte varna er nu, de blir ett väldigt långt inlägg, lite sumering av året, nyårsafton och de kommande året. read it or leave it, it's your choice!


Men jag ligger iaf i sängen, jag bor i min säng. Jag gör inte så mycket mer än att ligga i sängen. Jag lyssnar på musik i min säng, jag sover, jag äter, jag kollar på film. Okej, vid hygieniska behov rör jag mig faktiskt mot toletten. oftast.


vad har jag mer gjort utanför sängkanten? tjaah, jag firade ju nyår igår iallafall. Eller ja, i förrgår med tanke på att klockan är över 12 och de är den andra dagen på året. Jag och anton började med att "missa" våran skjuts till vemdalen, så sov vidare tills de var mörkt igen. Hade lite panik över vad som skulle ske men tillsist bestämde vi oss för att åka till Tim. Innan de så snykka vi till oss så gott de gick, åt en galet god nyårsmiddag, sanslösa smaker. Man fick liksom orgasm i munnen ungefär. utan överdrift, typ. Sen så snurrade vi upp våra sinnen med lite genomskinlig dricka och vid 10-halv11 begav vi oss med taxi mot Tim. Där möttes vi av kända och okända, men alla lika fulla o glada ansikten. Fortsatte att snurra upp sinnena lite och vid 12 gick vi såklart ut och kikade på rakter, smällde champange-flaskor och pussades. In igen och fortsatte, busade, dansade, drev, trixade och fixade. Många senare och ännu snurrigare timmar senare bestämde vi oss för att åka hem, min man o jag. tusen år av väntetid hos taxibolagen och när vi äntligen fick tag på en så var vi för långsamma ut så han stack, den jäveln. Vi började gå och sen kom jag på den briljanta idén att lifta! Självklart stannar första bilen och erbjuder skjuts upp till haga för 50 kr, vi erbjuder 100 och efter ett par minuter var vi hemma i sängen! En helt okej nyårsnatt, fina människor.


2009 var ett konstigt år för mig. Jag vet inte varför. De har känts så tråkigt. Det känns som om jag inte har gjort någonting.


Visst har jag fina minnen, speciellt från vintern 09. Ungefär för precis 1 år sen. Då lärde jag känna elina och hon blev snabbt en otroligt betydesefull människa i mitt liv. De är hon fortfarande. Man behöver bara titta på tjejen så ler man för Elina om om någon utstrålar så mycket glädje och de älskar jag. För 1 år sen var vi nog som allra tightast. Och oj, ojojoj vilka fester. Vilka fyllor. vilka minnen. Hon och jag ska hitta tillbaka till varandra, så är det bara. Vi ska åka utomlands tillsammans de här året, hoppas jag. Och det kommer bli helt fantastiskt.


Att jag och anton blev vi de här året är också något jag aldrig nånsin kommer glömma. Festen i erikslund den 11 april är tex en datum som alltid kommer finnas i minnet. Och när jag hade på mig min rosa klänning o vi låg o solade på ditt tak. Eller första dagen när du åkte iväg på ditt jobb och jag hoppades i smyg att du skulle missa tåget, (a). Alla lögner och allt krångel jag fick hålla på med för att få vara nära dig. Och hur allt löste sig. Finns inget jag ångrar. Även om jag var nära att ge upp många gånger och även om de var jobbigt att smyga med allting så är jag så glad att jag fortsatte kämpa för du är allt jag kan önska mig och lite till. Jag trodde aldrig det skulle bli såhär bra.


 Och Magda. Magdalena zeneli, min solstråle. Mitt ljus i mörkret. Min själsförände. Att vi kommit varandra så nära under de här året är även de årets bästa händelse. Jag har aldrig mött en människa så lik mig. Du är så underbart bra. Alla vänner brukar hamna i olika "kategorier", vissa festar man med, vissa berättar man djupa saker för, andra har man allmänt kul med osvosv. Du har allt på samma gång. Jag känner att jag kan berätta allt för dig. Jag har galet roligt med dig, vi festar ihop. vi fiser ihop. vi skrattar ihop, vi gråter ihop. du och jag, alltid.


Jag har även glidit ifrån många de här året. Speciellt 2 vänner, s och l. 2 vänner som alltid legat mig väldigt varmt om hjärtat och kommer alltid att göra. Jag saknar dom varje dag och jag vet att vi är som gjorda för varandra därför kommer vi hitta tillbaka till varandra när tiden är bättre. Men den dagen kommer, det vet jag.


 Jag har flyttat ifrån ljungaverk och hit till sundsvall. Ifrån början hade jag jätte mycket ångest över det och nu är jag otroligt glad att vi gjorde de. Jag trivs hur bra som hellst här nu. visst saknar jag de ibland, men jag vill inte tillbaka. När jag väl är där på lov osv så är de så otroligt dött. allt är dött som i graven.


Jag har gått i båda 1 och 2 klasser. Gick 1 år på it/media på John bauer, lärde känna fina människor. Började i ettan igen på västermalm den här gången, Barn och fritid. lärde känna en bunt med fina människor till, jag trivs.


Min syster fick barn, jag blev moster med andra ord. världens vackraste pojke, Troy. Även de hör till årets bästa händelser. Jag minns de som igår när vi åkte till bb och hälsade på de nyfödda livet. Tårarna rann på mig men de dolde jag, såklart. Jag är inte "den som gråter". och de var såklart av lycka. För jag blev så otroligt glad inombords av att se henne där, lycklig. Se hur allt löste sig. Hur alla problem var som bortblåst. Att se lyckan i som en mammas ögon. En helt ny människa. All skit som har varit och så blev de såhär. Vem hade någonsin kunnat tro det? De gör mig varm. Hon har inte alltid varit som en syter för mig och nu är hon det, mer än någonsin.


Nu är det år 2010, och jag har inga nyårslöften för vetni? Jag håller dom inte och sen glömmer jag ändå bort dom. Varför avge ett löfte när man inte kan hålla det? Så jag skippar det tills den dagen jag tror på mig själv, litar på mig själv liksom. Därimot hoppas jag att de här året kommer bli ett fantastiskt år, vilket jag även tror! Det blir min första sommar som myndig, de blir min första riktiga sommar tillsammans med the love of my life. Jag hoppas även att alla mina nära o kära ska vara friska och lyckliga och även jag själv, jag hoppas på ett fint år med anton, en bra skolgång med bättre betyg, ett framgångsrikt år för laget och även mig själv inom fotbollen och ett fartfyllt och framför allt roligt år! :)



Nu ska jag ringa min kära pojkvän som drog iväg på något rajtantajtan med Kennybenny någonstans, klockan är 5 och han är inte hemma än. Jag börjar bli orolig, dom 2 tillsammans och man vet aldrig vad som kan ske! ;)


godnatt


update: GUUUUUUUUUD vad han snarkar. Tur att jag älskar honom så mycket att jag ändå vill ligga o kramas med honom. Okejdå, jag löser de genom en mobiltelefon, några schyssta låtar och ett par hörlurar ;)


NU säger jag godnatt. Godnatt.

 

 

 

VINTER OCH VÅR 2009:


 

 



  

     




   

  

     



     
  
  


  
  



 


  


  


  



     
  
  



                                        

SOMMAREN 2009:



                                                                                                                                              


HÖST/VINTER 2009/10

                                                        


NU ORKAR JAG INGE MER!!!!!!
alla bilder stämmer inte riktigt på om dom ska ligga på sommar eller vinter osv men de är iaf på ett ungefär, och ja självklart finns de 100000 bilder till som jag skulle kunna lägga upp men, NU ORKAR JAG INGE MER!!!!!!!!!!!!!!!





Ovido - Quiz & Flashcards